Izrada web sajta Crna Gora - Lanmi Marketing Podgorica

Osnažite svoj biznis kroz kvalitetan web sajt!

U današnje vrijeme, izrada web sajta je neophodna za rast svakog biznisa u Crnoj Gori. Bilo da prodajete proizvode ili pružate usluge, online prisutnost na Internetu, posebno putem web sajta, je ključna za privlačenje novih klijenata i ostvarivanje uspjeha.

 

Razmislite o tome - koliko puta ste sami nešto tražili online? A koliko puta ste pronašli baš ono što ste tražili zahvaljujući web sajtu ili informacijama koje se na njemu nalaze?

Ako želite da Vaš biznis bude vidljiv i dostupan na internetu, izrada web sajta je neizbježna.

Izrada sajtova Podgorica

Da li je web sajt potreban Vašem biznisu?

Ako želite da Vaš biznis stagnira i ne želite da se razvijate, onda izrada web sajta zaista nije potrebna.

Ali ako želite da Vaš biznis raste i napreduje, onda je izrada web sajta neizbježna, posebno ako poslujete u Podgorici, Crnoj Gori.

Web sajt Vam omogućuje da efikasno komunicirate sa svojim klijentima, dostignete širu publiku i ostvarite konkurentske prednosti na lokalnom tržištu. Ne zaboravite da je online prisutnost ključna za privlačenje novih klijenata i ostvarivanje uspjeha u savremenom poslovnom okruženju.

Niste sigurni kako će Vam web sajt pomoći u ostvarivanju poslovnog uspjeha?

Kliknite na opcije da bi pročitali više.

Mnoga generička pitanja koja klijenti postavljaju mogu se jednostavno riješiti putem web stranice.

Na primjer, mnogi klijenti žele znati radno vrijeme, lokaciju, cijene ili ostale informacije o vašim proizvodima ili uslugama. Umjesto da svakog klijenta posebno odgovarate na ista pitanja putem telefona, e-pošte ili društvenih mreža, te informacije možete lako postaviti na Vaš web sajt.

Na taj način, Vaši klijenti mogu pronaći sve informacije o Vašem poslovanju na jednom mjestu, što uštedi vrijeme i smanjuje stres na obje strane.

Na primjer, ako ste restoran, na Vašem web sajtu možete objaviti cijene i jelovnik, što je vrlo korisno za klijente koji žele naručiti hranu za dostavu ili preuzimanje.

Ako ste advokatska kancelarija, možete objaviti često postavljana pitanja o zakonima koji se odnose na Vaše područje rada. Na taj način, Vaši klijenti mogu samostalno pronaći informacije koje im trebaju, umjesto da Vas stalno kontaktiraju sa istim pitanjima.

Isto ovo važi i za skoro sve djelatnosti.

Olakšavanjem pristupa informacijama na Vašem web sajtu, možete uštedjeti vrijeme i energiju, a Vaši klijenti će biti zadovoljniji i imati više povjerenja u Vaše poslovanje.

Izrada web sajta za svoj biznis znači da ste dostupni 24 sata dnevno, 7 dana u nedjelji.

Klijenti mogu pronaći Vašu firmu online, bez obzira na vrijeme i mjesto. To znači da možete privući nove klijente čak i dok spavate, a povećanje vidljivosti Vašeg biznisa na internetu pomoći će Vam da se istaknete u gužvi konkurencije.

Web sajt može povećati prodaju Vaših proizvoda ili usluga. Klijenti koji traže specifične proizvode ili usluge, često se oslanjaju na internet pretragu (Google) kako bi ih pronašli.

Ako nemate web sajt, potencijalni klijenti će pronaći nekog drugog. Ali ako imate web sajt, klijenti će se oslanjati na Vas, što može povećati prodaju i rast biznisa.

Npr. Naši potencijalni klijenti ne traže Instagramu ili Facebooku, već na Google pretrazi “Izrada sajtova Podgorica” ili “Izrada sajtova Crna Gora”. 
Web sajt Vam omogućava da pratite performanse Vašeg biznisa. Korištenjem alata za analizu, možete pratiti broj posjetilaca, odakle dolaze i kako se ponašaju na Vašem web sajtu.

Ovi podaci Vam mogu pomoći da razumijete svoje klijente i optimizujete svoj web sajt kako biste povećali prodaju i poboljšali korisničko iskustvo.

Ispunjavamo očekivanja

Naš tim je sastavljen od dizajnera, programera i content kreatora koji odgovaraju na najviše standarde kvalitete i posvećeni su tome da Vaš web sajt bude vizualno privlačan i funkcionalan.

Sa našim znanjem i iskustvom, garantujemo da će Vaš web sajt biti savršeno prilagođen Vašim potrebama i očekivanjima. Naš tim je uvijek spreman da Vam pomogne i pruži podršku u svakoj fazi izrade web sajta, od koncepta do finalne implementacije.

Ako tražite izradu jeftinog i povoljnog web sajta, onda ste na pravom mjestu jer mi pružamo usluge prilagođene Vašem budžetu.

Naša firma za izradu web sajtova u Crnoj Gori nudi konkurentne cijene i kvalitetnu uslugu, uz fokus na SEO optimizaciju kako bi Vaš web sajt bio što vidljiviji na internetu.

Ako tražite pouzdanu izradu web sajta u Podgorici, Crnoj Gori, obratite nam se s povjerenjem.  Zajedno ćemo izgraditi web sajt koji će Vas istaknuti i razlikovati od konkurencije.

Istaknuti web sajtovi koje smo kreirali

Molimo kliknite na slike kako biste posjetili web stranice.

Zašto odabrati nas?

Kliknite na opcije da bi pročitali više.

Izrada web sajtova sada je brza i jednostavna, a mi preuzimamo brigu o svim tehničkim detaljima. Možete se opustiti i vjerovati da će naš tim stručnjaka profesionalno izraditi Vaš web sajt koji će ostaviti snažan utisak na Vaše posjetioce.

Ne samo da će Vaš web sajt biti vizuelno atraktivan, već ćemo mi napisati sav sadržaj za Vas. Znamo koliko je Vaše vrijeme dragocjeno, stoga vas oslobađamo tereta pisanja. Samo nam pružite nekoliko ključnih informacija, a ostalo je na nama!

Predstavljajući Vašu jedinstvenost na internetu, ne samo da ćete privući nove klijente, već ćete i učvrstiti svoje poslovanje. Zamislite sve mogućnosti koje otvarate s profesionalnim web sajtom! Otvarate vrata novim tržištima, ostvarujete globalnu vidljivost i povećavate svoju reputaciju u svijetu poslovanja.

Najčešća pitanja

Kliknite na opcije da bi pročitali više.

Cijena za izradu web sajta zavisi od različitih faktora, uključujući kompleksnost sajta, funkcionalnosti, dizajna i drugih usluga koje nudimo. Naša cijena počinje od 200€, što uključuje osnovne funkcije i dizajn.

Međutim, uvijek se trudimo da pronađemo najbolje rješenje za naše klijente, u skladu sa njihovim budžetom i zahtjevima.

Sadržaj za web sajta prepustite nama. Samo su nam potrebne osnovne informacije o Vašim uslugama ili proizvodu, na osnovu toga mi sve završamo.

Naravno da imamo. U “Meni” web sajta imate stranicu “Projekti”, tu možete detaljno pogledati.

Da, većina web sajtova koje izrađujemo su prilagođeni svim uređajima, u zavisnosti od želje i budžeta klijenta.

Upitnik za ponudu

Ako ste zainteresovani za izradu web sajta, molimo Vas da popunite našu kontakt formu sa Vašim informacijama i zahtjevima. Naš tim će Vas kontaktirati u najkraćem roku kako bismo razgovarali o Vašim idejama i mogućnostima za izradu Vašeg novog web sajta. 

Popunjavanjem ove forme saglasni ste sa našom politikom privatnosti.