O nama -

O nama

O nama

Kada se radi o marketinškim uslugama, izbor prave ekipe može biti od presudne važnosti za uspjeh Vašeg poslovanja.

 

Mi smo tim mladih i talentovanih frilensera iz Crne Gore, koji su svoje vrijeme posvetili Digitalnom marketingu u sticanju znanja i iskustva u ovom području.

Lanmi Marketing - O nama - Digitalni Marketing

Grafički dizajn

Marketing na društvenim mrežama

Izrada web sajtova

Seo optimizacija

O nama

Snažna kombinacija mladosti

Naši članovi su stručnjaci iz različitih oblasti, od dizajna, preko programiranja, pa do marketinške strategije (grafički dizajn, izrada websajtova, redizajn websajtova, održavanje web sjatova, marketing na društvenim mrežama, SEO optimizacija).

Znamo kako iskoristiti najsavremenije alate i tehnike kako bismo pomogli našim klijentima da ostvare svoje ciljeve. Naš tim je posvećen svom poslu, pažljivo prateći klijente i njihove potrebe, kako bismo ih podržali u svakom koraku.

O nama

Naša msiija

Naš cilj je uvijek da pomognemo našim klijentima da postignu maksimalnu efikasnost u promociji njihovih proizvoda ili usluga, koristeći se najmodernijim tehnologijama i alatima.

Znamo da se svijet digitalnog marketinga stalno mijenja i razvija, stoga smo uvijek spremni da se prilagodimo novim trendovima i tehnologijama.

Obuhvatamo cijelu Crnu Goru

Obuhvatamo cijelu Crnu Goru

Mi smo tim koji posluje u svakom gradu u Crnoj Gori, zahvaljujući brzim i pouzdanim internet konekcijama. Bez obzira da li ste u Podgorici, Cetinju, Nikšiću, Budvi, Herceg Novom ili bilo kojem drugom gradu, naš tim će Vam pružiti stručnu podršku u digitalnom marketingu.

Korišćenjem naših usluga, klijenti u bilo kojem dijelu zemlje će moći da se fokusiraju na svoj posao, dok će mi brinuti o njihovom digitalnom prisustvu i marketinškim aktivnostima.

 

Upitnik za ponudu, poruku, komentar...

Ukoliko tražite partnera koji će Vas slušati, razumjeti i podržati u Vašim marketinškim aktivnostima, onda smo mi tim za Vas.